Overig

Als een artikel op ‘beschikbaar op nabestelling’ staat betekent dit dat het bij ons laag of niet op voorraad is, maar dat we het wel binnenkort weer binnen verwachten te krijgen. Je kunt het dus nog wel bestellen, maar houdt rekening met verlengde levertijden.
We proberen onze voorraad natuurlijk op peil te houden, maar het komt wel eens voor dat een artikel niet of slecht leverbaar is. Als het op uitverkocht staat verwachten we het wel weer binnen te krijgen. Als je interesse hebt in iets wat op uitverkocht staat kan je het beste even contact opnemen om te informeren naar de verwachte levertijd.
Standaard zou je in de e-mail een factuur moeten krijgen na het afronden van je bestelling. Als je deze niet gekregen hebt, maar hier wel behoefte aan hebt, dan kan je altijd even contact met ons opnemen en dan versturen we ‘m handmatig nog een keer.
Zwembaden en speeltoestellen kunnen zonder problemen voor langere tijd op kunstgras staan. Achteraf hoef je enkel de vezels weer even rechtop te bezemen en alles ziet er weer picobello uit.
Jazeker! We hebben een showroom waar je al onze producten kunt komen bekijken. We zijn gevestigd op de Indrustrieweg 5 in Andijk.