FAQ

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over het bestelproces, ons kunstgras assortiment of het aanleggen van kunstgras? Hier vind u de meeste antwoorden op die vragen! Heeft u nog steeds vragen? Neem dan contact met ons op!

✉ info@zwartgroen.nl ☎ 0228 – 74 81 23


Ja, wij kunnen ook het kunstgras voor u neerleggen, zodat u verzekerd bent van een top resultaat! Klik hier voor meer informatie.
Ja, wij hebben ook een hoveniersprijslijst, speciaal voor u! Neem contact met ons op voor meer informatie!
We bevelen aan om 1 keer per 1 à 2 maanden het kunstgras op te borstelen zodat de vezel overeind blijft staan en troep verwijderd wordt. 
In de tuin bevelen we aan om een goed aangetrild zandbed van 5 cm en een drukverdeeldoek onder het kunstgras te leggen. Kunstgras kan ook op een balkon, (dak)terras of veranda gelegd worden. 
Dit is afhankelijk van de toepassing. Vaak heeft u nog drukverdeeldoek, grondpennen en Quarts-zand nodig, soms ook nog lijmband. Hier vindt u meer informatie!
U heeft maar liefst 10 jaar garantie op kleurbestendigheid en vezeluitval, ook bij onze aanbiedingen! Ook na deze 10 jaar zult u nog jaren kunnen genieten van uw stukje kunstgras.
Ja, dat kan! Als u aan het afrekenen bent, kunt u onder het kopje "Bestelnotities" een opmerking toevoegen. 
U kunt net zoveel  meters bestellen als dat u nodig bent. Mochten er problemen ontstaan met de levering, dan nemen we altijd contact met u op! 
Ja dat kan zeker! Dit kunt u regelen onder het kopje " Verzenden naar een ander adres". 
Ja dat kan zeker. Mail of bel ons voor een maatwerk offerte i.c.m. uw adres.
De levertijd bedraagt gewoonlijk 2 werkdagen. 
Jazeker, u kunt bij ons als particulier gewoon bestellen. Binnen twee werkdagen heeft u de bestelling meestal in huis.