Op zoek naar kindvriendelijk kunstgras? De Racoon!

Kindvriendelijk kunstgras

Op zoek naar kindvriendelijk kunstgras? De Racoon!

Op zoek naar kindvriendelijk kunstgras? De Racoon!

Bent u op zoek naar kindvriendelijk kunstgras? Dan bent u bij Zwartgroen aan het goede adres!

Heeft u kinderen die graag spelen, springen en stoeien? En wilt u daarnaast kunstgras in de tuin? Dan is het natuurlijk belangrijk dat het kunstgras kindvriendelijk is. Het gras moet in de zon niet te warm worden, het moet lekker zacht aanvoelen en moet ook geen brandwonden veroorzaken als je er op valt. Speciaal voor uw kinderen hebben we bij Zwartgroen de Racoon in ons assortiment, ontwikkeld om kindvriendelijk te zijn. 

 

Kunstgras Racoon

Racoon is hét ideale kunstgras om een speelplek te creëren voor kinderen en huisdieren. Racoon kunstgras voelt zeer zacht aan door het gebruik van alleen maar polyethyleen garen, in plaats van het veel hardere Polypropyleen. Door het gebruik van zowel lichte en donkergroene garen in combinatie met een tweekleurige mosdraad heeft deze kwaliteit ook een mooie natuurlijke uitstraling in uw tuin. Racoon kunstgras is daarnaast uitermate geschikt om te gebruiken op een terras of op een balkon.

Kindvriendelijke ondergrond

Voor kindvriendelijk kunstgras is er nog meer nodig dan alleen de juiste soort kunstgras. Want ook de ondergrond heeft invloed op de veiligheid van uw kind. Het is belangrijk dat u een goed aangetrilde vlakke ondergrond heeft, met het juiste drukverdeeldoek erbovenop. Dit voorkomt dat er kuilen en andere oneffenheden ontstaan, door het springen en stoeien van kinderen, waardoor ze kunnen struikelen en zich bezeren. 

 

Ondergrond

  • Zandbed van minimaal 5 cm
  • Goed uitgevlakt
  • Goed aangetrilt

Drukverdeeldoek 3mm

  • Valdemping
  • Wortelwering
  • Drukverdeling – Voorkomt kuilen

Ander kindvriendelijk kunstgras

Natuurlijk is de Racoon niet onze enige kindvriendelijke kunstgras variant. Kijk hieronder welke soorten kunstgras nog meer geschikt zijn voor uw kinderen.

 

Heeft u nog vragen of wilt u advies over kindvriendelijk kunstgras? Neem dan contact met ons op! We staan u graag te woord.
✉ info@zwartgroen.nl ☎ 0228 – 74 81 23

Share this post