Benieuwd naar onze kunstgras couponnen? Bel of mail!

Enjoy -Kunstgrass.nl - Dé kunstgras webshop

Benieuwd naar onze kunstgras couponnen? Bel of mail!

Benieuwd naar onze kunstgras couponnen? Bel of mail!

Bent u op zoek naar goedkope stukken kunstgras? Dan zijn de kunstgras couponnen van Kunstgrass.nl ideaal voor u! We hebben een grote hoeveelheid couponnen liggen in onze showroom, zodat er vrijwel altijd iets voor u tussen zit.

Kunstgras couponnen

Couponnen zijn restanten kunstgras, vaak zijn het de laatste meters van een rol. De stukken zijn 1-25 m² groot en er zit een korting op die kan oplopen tot 50%! Heeft u interesse in een coupon dan kunt u langskomen in onze showroom. U kunt het gras dan met eigen ogen zien, voelen en ervaren. Ook kunt u mailen en bellen, dan kunnen we kijken of we uw afmeting hebben liggen, we staan u graag te woord.

Kunstgrass.nl – Dé kunstgrasspecialist

Kunstgrass.nl is dé kunstgrasspecialist uit de omgeving. We verkopen ondertussen al enkele jaren kunstgras, ook hebben we ons eigen installatie team. Kortom, genoeg ervaring om u van een vakkundig advies te voorzien in uw kunstgras aankoop.

Door korte lijnen in de distributie keten kunnen wij u een goede prijs aanbieden. Doordat het kunstgras van Nederlands fabricaat is hebben wij de perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Zo heeft u bijvoorbeeld 10 jaar garantie op vezeluitval en UV-bestendigheid.

Voordelen kunstgras

  • Weinig onderhoud
  • Goedkoop
  • Kindvriendelijk
  • Geen modder
  • Makkelijk te installeren

 

 

Assortiment Kunstgras

Kunstgrass.nl heeft een breed assortiment kunstgras van ongeveer 20 soorten, zodat er altijd wel iets voor u tussen zit. De prijzen variëren van €15,- tot €35,-.

Vragen over kunstgras couponnen?

Heeft u nog vragen over onze kunstgras couponnen, bent u benieuwd of uw afmeting er tussen zit of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

✉ info@zwartgroen.nl ☎ 0228 – 74 81 23

U kunt ook langs komen in onze showroom:
Industrieweg 5
1619 BZ Andijk

Share this post