Kunstgras laten aanleggen? Kunstgrass.nl legt een prachtige grasmat voor u neer!

Kunstgras laten aanleggen? Kunstgrass.nl legt een prachtige grasmat voor u neer!

Kunstgras laten aanleggen? Kunstgrass.nl legt een prachtige grasmat voor u neer!

Heeft u net een mooie grasmat gekocht of bent u van plan een prachtige grasmat te kopen bij Kunstgrass.nl en wilt u graag dat een gespecialiseerd team het komt aanleggen? Bij kunstgrass.nl hebben we dat installatie team voor u klaar staan. Door onze uitgebreide netwerk van hoveniers hebben we altijd iemand die uw kunstgras kan aanleggen. Ze hebben allemaal vele jaren ervaring met het aanleggen van kunstgras, daardoor bent u verzekerd van een prachtige tuin met kunstgras erin. Hieronder vindt u onze verschillende mogelijkheden, met de bijbehorende prijzen. Bent u enthousiast geworden? Dan kunt u een vrijblijvende maatwerk offerte aanvragen!

Nog geen kunstgras uitgezocht? Kies een kunstgrastype uit ons assortiment!

Let op alle prijzen zijn exclusief materiaal

Installatie balkon

Voor €9,95 per m² leggen wij het kunstgras op uw balkon, u hoeft alleen te zorgen dat het balkon leeg is en wij doen de rest. Wij zorgen dus dat het kunstgras op maat wordt gesneden, eventuele naden verlijmd worden, het gras vastgeplakt wordt op het balkon en het gras mooi opgeborsteld wordt. Daarna kunt u genieten van een prachtig stukje kunstgras op uw balkon. 

 

Installatie simpel

Heeft u al gezorgd voor een zandbed van minimaal 5 cm en een eventuele kantopsluiting, dan kunnen wij de rest voor u uitvoeren voor €14,95/m². Dat betekent dat wij het zand aantrillen het drukverdeeldoek en kunstgras neerleggen en op maat snijden. Vervolgens zullen we het gras stevig vastzetten, instrooien met Q-zand en het mooi opborstelen. Als we klaar zijn heeft u een mooie nieuwe grasmat in uw tuin liggen!

Kunstgras aanleggen
kunstgras Aanleggen
Kunstgras tuin aanleggen

Installatie basis

Als u de tuin al heeft uitgegraven, dan hoeven wij alleen nog het zand er in te rijden, uit te vlakken en aan te trillen, alvorens het kunstgras er neer te leggen. Dit zullen wij natuurlijk allemaal met de grootste nauwkeurigheid doen! De prijs voor deze optie bedraagt 17,95/m².

 

 

Installatie uitgebreid

Wilt u graag dat wij alles voor u verzorgen, dan doen wij dat natuurlijk met alle liefde voor 29,95/m². We zorgen ervoor dat de tuin afgegraven en afgevoerd wordt, we maken een strak zandbed en zullen dan alles keurig op maat snijden en aanleggen zoals het hoort. U heeft er dus geen omkijken naar, alleen even zorgen dat wij langskomen! 

Maatwerk mogelijkheden

Wilt u graag dat er nog meer veranderd in uw tuin, dan bieden wij u graag maatwerk oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ingraven van een trampoline, straatwerk verwijderen of aanleggen, kantopsluiting maken, droogmolen standaard ingraven, grindpaadjes of staptegels aanleggen en nog veel meer. Bel, mail of kom langs om te horen wat wij voor u kunnen betekenen!

Contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende maatwerk offerte? Neem dan contact met ons op!
✉ info@zwartgroen.nl ☎ 0228 – 74 81 23

Share this post