Kunstgras webshop? Vind hier een uitgebreid assortiment kunstgras!

Enjoy -Kunstgrass.nl - Dé kunstgras webshop

Kunstgras webshop? Vind hier een uitgebreid assortiment kunstgras!

Kunstgras webshop? Vind hier een uitgebreid assortiment kunstgras!

Bent u op zoek naar een groot en goedkoop assortiment kunstgras? Dan bent u bij Kunstgrass.nl aan het goede adres. In onze kunstgras webshop vind u alles wat u nodig heeft! Door het Nederlandse fabricaat en de inkoop rechtstreeks van de leverancier hebben wij de ideale prijs-kwaliteit verhouding.

Kunstgras soorten

Bij Zwartgroen hebben we ongeveer 20 soorten kunstgras en grastapijt. Variërend in prijs van €3,95 tot €35,-, voor ieder budget en iedere smaak hebben wij dus wel iets voor u liggen! 

De verschillen tussen de verschillende soorten kunstgras hebben te maken met:

  • Vezelhoogte
  • Materiaal
  • Gebruikte techniek
  • Kleur

Doordat wij geloven in de kwaliteit van ons gras geven wij u 10 jaar garantie op vezeluitval en kleurverandering op al onze soorten!

Wilt u direct al onze soorten bewonderen? Klik dan hier!

 

Kunstgras soorten

Aanbiedingen Kunstgras

Naast onze standaard collectie kunstgras kopen wij ook regelmatig restpartijen op vanuit de fabriek. Doordat we deze rollen tegen een gereduceerde prijs kunnen inkopen, profiteert u daarvan doordat dat resulteert in een lage verkoopprijs. En ook voor onze aanbiedingen geld gewoon 10 jaar garantie! Bent u benieuwd naar onze aanbiedingen? Klik dan hier!

Aanbiedingen

Kunstgras kopen

Bent u enthousiast geworden over ons kunstgras? Dan kunt u via onze webshop uw gras bestellen! Binnen 2 werkdagen zullen we het gras bij u afleveren. Wilt u graag het kunstgras met eigen ogen zien en voelen dan bent u van harte welkom in onze showroom! Wij staan voor u klaar met deskundig advies. Heeft u de keus gemaakt, dan kunt u het gras en haar accessoires direct mee naar huis nemen!

Vragen over onze kunstgras webshop?

Heeft u nog vragen over ons kunstgras, het bestellen of wilt u meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!
✉ info@zwartgroen.nl ☎ 0228 – 74 81 23

 

Share this post