Waarom kunstgras kopen? Dit zijn de top 5 voordelen van kunstgras!

Kunstgras aanleggen

Waarom kunstgras kopen? Dit zijn de top 5 voordelen van kunstgras!

Waarom kunstgras kopen? Dit zijn de top 5 voordelen van kunstgras!

Weet u nog niet zeker of u voor kunstgras wilt kiezen? Wij willen u helpen met uw keuze, door u de top 5 voordelen van kunstgras te vertellen. Bent u overtuigd? Dan kunt u direct bestellen in onze uitgebreide webshop!

Lees snel verder voor onze top 5 voordelen!

De top 5 voordelen van kunstgras

1. Onderhoudsarm

Allereerst is kunstgras een zeer onderhoudsarm product. U hoeft niet meer te maaien, niet meer te bemesten, geen gras meer te trimmen en ook geen onkruid te wieden. Het enige wat u af en toe hoeft te doen is het gras te vegen om troep te verwijderen en de vezel weer mooi overeind te laten komen. 

Kortom, u heeft met kunstgras een tijdsbesparing van misschien wel enkele uren per maand. 

2. Goedkoop

Naast onderhoudsarm is kunstgras ook relatief goedkoop. De aanschaf is natuurlijk duur als je het vergelijkt met echt gras, maar kunstgras is een investering waar u minimaal 10 jaar van kunt genieten. Daarnaast heeft u niet allerlei extra kosten voor het onderhoud, zoals de aanschaf van een maaier, een trimmer, mest en kalk. 

3. Duurzaam

We hebben het net al even genoemd: kunstgras gaat minimaal 10 jaar mee, daarom zit er ook 10 jaar garantie op op vezeluitval en kleurbestendigheid. Zelfs onder invloed van wind, regen en sneeuw, en zware belasting door bijvoorbeeld zwembaden op het kunstgras, blijft het kunstgras mooi en netjes!

 

4. Kind- & diervriendelijk!

Kunstgras is zeer kind- & diervriendelijk. Honden vinden het heerlijk om op het kunstgras te liggen en katten vinden het gelukkig niet aantrekkelijk om hun behoefte erop te doen. Ook voor kinderen is kunstgras zeer geschikt. Veel kunstgras soorten zijn erg zacht en daardoor ideaal om op te kruipen en op te spelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Racoon. Met de juiste ondergrond blijft u kunstgras ook mooi strak liggen als kinderen er op gaan spelen, springen en stoeien. Ook komen er geen schadelijke stoffen vrij en worden de kinderen en dieren niet vies.

 

Kindvriendelijk kunstgras

5. Veel mogelijkheden

Met echt gras heeft u vaak het probleem dat onder intensief gebruik het gras lelijk wordt, ook kunt u het niet overal gebruiken. Met kunstgras kan dit wel en blijft de mat ook altijd netjes!

Kunstgras is daarom ideaal op sportvelden, binnenshuis, op het balkon rondom modeltreinbanen, op de begraafplaats en natuurlijk in de tuin!

Enkele bijzondere toepassingen die wij van Kunstgrass.nl meegemaakt hebben: Kunstgras als behang en kunstgras aan het plafond. Ook in kinder(voetbal)kamers wordt het soms gebruikt als tapijt. 

Enthousiast?

Bent u net als ons ook zeer enthousiast geworden over de voordelen van kunstgras? Bestel dan nu direct in onze webshop uw kunstgras met bijbehorende accessoires! Binnen 2 werkdagen zullen we het gras bij u afleveren. Wilt u graag het kunstgras met eigen ogen zien en voelen dan bent u van harte welkom in onze showroom! Wij staan voor u klaar met deskundig advies. Heeft u de keus gemaakt, dan kunt u het kunstgras en haar accessoires direct mee naar huis nemen!

Contact

Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie of benieuwd wat voor uw wens de beste oplossing is? Neem dan contact met ons op!
✉ info@zwartgroen.nl ☎ 0228 – 74 81 23

U bent ook welkom in onze showroom & showtuin:

? Industrieweg 5 – Andijk

Kunstgras assortiment

Share this post