Goedkoop kunstgras kopen Heerhugowaard – Kunstgrass.nl

Goedkoop kunstgras kopen Heerhugowaard?

Wilt u kunstgras kopen in de buurt van Heerhugowaard? Kunstgrass.nl biedt een ruim assortiment in kunstgras. U vindt ons op het industrieterrein van Andijk.

Vlakbij Heerhugowaard

Kunstgrass.nl is een kunstgrasbedrijf uit Andijk, het is ongeveer 3 kwartier rijden vanaf Heerhugowaard! De routebeschrijving vindt u onderaan.

Kunstgrass.nl – Dé kunstgras specialist

Kunstgrass.nl is dé kunstgras specialist! Doordat wij rechtstreekse lijnen hebben met de Nederlandse kunstgrasfabrieken hanteren wij lage prijzen en een uitstekende kwaliteit kunstgras.

Groot assortiment kunstgras

Kunstgrass.nl biedt u een breed assortiment kunstgras. U vind bij onze vele verschillende soorten kunstgras, zodat er voor ieder budget en iedere smaak wat tussen zit. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor alle benodigde accessoires. Zit u het niet zitten om zelf het kunstgras aan te leggen? Dan staat er een gespecialiseerd installatie team voor u klaar.

Kunstgras kopen?

Bent u ook enthousiast geworden over ons kunstgras? Kom dan langs in onze nieuwe showroom en showtuin of bestel online in onze kunstgras webshop! In de showtuin kan u het kunstgras zien en voelen, zodat u een goede keus kan maken. We staan u graag te woord, dus kom gauw een keer langs!

Openingstijden & Adresgegevens

Benieuwd naar onze openingstijden en ons adres? Ga dan snel naar onze contactpagina!

Route naar Kunstgrass.nl vanuit Heerhugowaard